H-D Insurance

H-D Insurance

H-D Insurance

Vanaf 24 februari 2003 is Harley-Davidson Insurance in Nederland gelanceerd en kunnen wij je een officiële Harley Rider® polis aanbieden, die klinkt, als wat je van een Harley-Davidson product gewend bent. Door de jarenlange ervaring, meer dan 30 jaar in verzekeringsland, hebben wij voor jou als enthousiast Harley-Davidson en Buell rijd(st)er, een product ontwikkeld wat aan jouw wensen voldoet. Dit geldt met name voor motorfietsen, maar uiteraard is er ook de mogelijkheid tot combinatie van verzekering van meerdere motorvoertuigen.

Onze motorverzekering kent een unieke constructie. In plaats van te kijken naar cilinderinhoud of motorvermogen, wordt juist rekening gehouden met de verhouding tussen het gewicht en het motorvermogen. Voor een zware motor met weinig vermogen betaal je dus minder premie dan voor een lichte motor met veel vermogen. Perfect dus voor de gemiddelde Harley-Davidson.

Je hebt de keuze uit vier dekkingsvarianten:

WA
Bij deze dekking ben je verzekerd voor schade die je met je motorfiets aan derden toebrengt tot een bedrag van € 2.500.000,-

WA en Diefstal
Naast diefstal ben je tevens verzekerd voor schade buiten jouw schuld, zoals brand, storm en natuurschade. Daarnaast is je motorkleding tot € 1.000 gratis meeverzekerd.

WA, Diefstal en Aanrijding
Bij deze dekking is tevens jouw eigen schade meeverzekerd, ook wanneer dit je eigen schuld is. De dekking is alleen te sluiten in combinatie met WA en diefstal. Je motorkleding is gratis meeverzekerd tot € 1.000,-

WA, Diefstal, Aanrijding en Plusdekking
Bij de plusdekking geniet je een 3 jaar aanschafwaardegarantie. In de eerste drie jaar ontvang je bij totaal verlies van de motor dus de aanschafwaarde. Daarnaast zijn tevens hulpverlening en vervangend vervoer meeverzekerd. Je motorkleding is meeverzekerd tot € 1.500,-. De plusdekking is alleen af te sluiten in combinatie met WA, diefstal en aanrijding.

Meer informatie? Surf naar www.harley-davidson.com.

Meer over Services

Aanhangwagen

Vervoer je motor gemakkelijk met onze huuraanhangwagen.
Handleidingen

Handleidingen

Voor meer informatie over je motor, kan je onze handleidingen raadplegen.

Werkplaats

Bij Big Rivers zijn we uitstekend uitgerust om de nodige service te leveren wat betreft onderhoud en reparaties.
H-D Warranty

H-D Warranty

Wil jij ook zorgeloos motorrijden, verleng dan je garantie!