Regelbare uitlaatsystemen

Regelbare uitlaatsystemen

Jekill & Hyde uitlaatsystemen

 REGELBARE UITLAATSYSTEMEN.

Onderstaand een aantal uitlaatsystemen waarmee het uitlaatgeluid beinvloed kan worden

van een donkere roffel naar het standaard uitlaatgeluid en viseversa.

2 systemen :

1) Regeling door middel van in- en uitneembare binnendemper.

2) Regeling door middel van een electronisch regelbaar aanstuursysteem. (Jekill & Hyde)

 

1) Regeling door middel van in- en uitneembare binnendemper.

Bij deze uitlaatsystemen wordt in de uitlaatdemper een extra binnendemper gemonteerd

om het uitlaatgeluid te dempen. 

* Voor sportster-modellen is het screaming Eagle performance systeem zeer geschikt. Prijs vanaf 789,-- (excl. montage)

* Voor Dyna, Softail, en Touring modellen zijn de Vance & Hines uitlaatsystemen zeer geschikt. Prijs vanaf 1192,--(excl. montage) 

Kom langs bij H-D Point drachten voor een demonstratie !!

 

 

 

2)  Regeling door middel van een electronisch regelbaar aanstuursysteem. (Jekill & Hyde)

 

The Jekill & Hyde Company is de toonaangevend producent van elektronisch regelbare uitlaatsystemen. Een mooie "Diepe warme Sound" is een verrijking van de emotie tijdens het motorrijden.

Het "Dr. Jekill & Mr. Hyde" elektronisch regelbare uitlaatsysteem is vernoemd naar de legende van de arts met de 2 persoonlijkheden; aan de ene kant een heel sociale rustige sound als de omgeving daar om vraagt en anderzijds de echte diepe warme sound daar waar de omgeving dit toelaat.

Dit mooie en tevens kwalitatief hoogwaardig systeem moet gezien en gehoord worden, waarin innovatie en duurzaamheid belangrijke uitgangspunten zijn.

Het uitlaatsysteem van "Dr Jekill & Mr Hyde" biedt niet alleen een mooie, diepe sound, maar ook in gesloten toestand het maximum, standaard motorvermogen van de motor. Met Jekill en Hyde uitlaatsystemen is het mogelijk om in combinatie met tuning zoals mapping of luchtfilters, de motorprestaties te optimaliseren. Zelfs voor grote motoren heeft Jekill en Hyde de optimale oplossing, zoals blijkt uit de vele performance testen en recensies in tijdschriften.

De techniek

Het complete uitlaatsysteem wordt sinds de laatste productie gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een chromen of hittebestendige coating. De klepregeling is onzichtbaar gehuisvest in de dempers en asymmetrisch geplaatst, waardoor zelfs onder extreme hitte het eventueel klemmen van de klep wordt voorkomen. Net als de meeste fabrikanten van motoren, maken we gebruik van kabels voor de bediening van de kleppen, omdat dit visueel en technisch voor de meest flexibele en technisch beste oplossing zorgt. Verder zorgen speciale roestvrijstalen kabels met teflon coating en hittebestendige behuizing samen met een 100% waterdichte servomotor voor een soepele werking.

 

Er geldt een garantie van twee jaar voor het gehele systeem.

Alle systemen hebben een Europese goedkeuring en zijn ook in veel niet-Europese landen toegestaan, waardoor je ook op reis niet voor "onaangename verrassingen" komt te staan.

Alle uitlaatsystemen van Dr Jekill & Mr Hyde zijn uitgerust met een elektronisch systeem dat, met of zonder sound switch, voldoet aan de wettelijke eisen.

Met ingebouwde Sound Switch wordt in beide posities van de schakelaar voldaan aan de EG-richtlijnen. Hieronder vallen normen met betrekking tot emissie, stand- en rijgeluid.

Prijs vanaf : 2018,-- (excl.montage)

Kom langs bij H-D Point drachten voor een demonstratie !!

BEKIJK HIER DE PROMOTIEFILM!

Meer over Onderdelen & Kleding

Casual

Casual kleding

Bij Harley® gaat het niet enkel om het rijden. Het gaat om een attitude.
Motorkleding

Motorkleding

Denk bij Harley-Davidson-motorkleding aan rijbroeken, jassen, helmen en handschoenen.
MotorClothes

MotorClothes

Denk bij Harley-Davidson-motorkleding aan rijbroeken, jassen, helmen en handschoenen.

test image description block

test