Vitesse

Vitesse

Vitesse

Big-Rivers sponsort Vitesse-arend Hertog

Big-Rivers Harley-Davidson is de nieuwe sponsor van Hertog. Het jonge en dynamische motorbedrijf uit Heteren heeft zich verbonden aan het clubsymbool van Vitesse. Met het sponsorschap komen niet alleen twee sterke merken samen. Harley-Davidson en Hertog delen samen hun Amerikaanse roots en kenmerken zich door een stoere, onverschrokken uitstraling

Albert van der Steen, Dealer Principal van Big-Rivers Harley-Davidson: “Harley-Davidson staat voor vrijheid. Letterlijk willen wij de vrijheidsdroom van mensen vervullen. The American Eagle is van ontegenzeggelijk grote waarde voor ons merk. Hertog is een Amerikaanse zeearend. Deze samenwerking is dus een logische stap. Harley-Davidson is meer dan een motor, het is een lifestyle. Dat geven wij geïnteresseerde motorliefhebbers altijd mee. Ook Vitesse is meer dan alleen een voetbalclub. Daardoor kwam de samenwerking op een natuurlijke manier tot stand.”

Peter Gansler, commercieel directeur van Vitesse: “Beide partijen passen uitstekend bij elkaar. De stoere en avontuurlijke uitstraling is herkenbaar bij zowel Hertog als Big-Rivers Harley-Davidson. Hertog en Big-Rivers Harley-Davidson staan voor beweging en passie. Ik kijk uit naar de eerste vlucht van Hertog in ‘Harley-Davidson-stijl’.

Klik hier voor meer informatie.

Meer over Over ons

The Bridge Chapter

Investeer in je plezier en sluit je aan bij het Harley Owners Group Chapter voor de regio Gelderland.
Vitesse

Vitesse

Big-Rivers sponsort Vitesse-arend Hertog

Shop

In onze gezellige kledingshop kun je terecht voor alles op het gebied van motor- en casual kleding.
Over Big Rivers

Over Big-Rivers

Onze motorfietstechnici zijn geschoold volgens het trainingsprogramma van de Harley-Davidson University.