Over H-D Amsterdam

Over H-D Amsterdam

 

De magie van de eerste rit op een Harley is een beleving die mensen vaak niet meer los laat. Dat gold in sterke mate ook voor de familie Bokma. Zij zagen in hun gezamenlijke voorkeur voor het merk een geweldige kans - en besloten het avontuur te kiezen door het twaalf maanden durende traject om Authorized Dealer te worden in te gaan.

 

Zo kreeg Amsterdam in 2011 weer een Authorized Harley-Davidson Dealership, onder leiding van de Bokma's. Simone, al jaren in de motorwereld actief - onder meer als BOVAG GT bestuurslid en binnen de H.O.G. - werd in 2010 verkozen tot motorvrouw van het jaar. Ze vindt het een voorrecht als ondernemer te werken met een merk waarvoor ze zoveel passie heeft:

 

"Harley-Davidson is het sterkste motormerk ter wereld, maar het is meer dan een merk. Het is een beleving, een lifestyle met een dikke 100 jaar geschiedenis en een eigen cultuur. Het merk verbindt zulke diverse motorrijders en het is ons doel om al deze verschillende liefhebbers een plek te bieden in onze zaak op industrieterrein Westpoort."

 

 

In het voorjaar van 2015, werd met Harley-Davidson Amsterdam Downtown een tweede vestiging geopend. Met deze winkel, een voet aan de grond in het hart van de hoofdstad, wordt tegemoetgekomen aan de vraag naar HDA lifestyle producten van met name buitenlandse bezoekers. Dochter Merel Bokma en haar vriend Niels Haerkens (ook beiden Harley-rijder) runnen de winkel, zij combineren hun enthousiasme voor motoren en interesse in mode met hun ervaring in retail & hospitality. Samen met Simone en het Downtown team zetten zij zich in om 7 dagen per week, dagelijks tot 21:00, een top serviceniveau te leveren.

 

 

 

Meer over Over ons

The Bridge Chapter

Investeer in je plezier en sluit je aan bij het Harley Owners Group Chapter voor de regio Gelderland.
Vitesse

Vitesse

Big-Rivers sponsort Vitesse-arend Hertog

Shop

In onze gezellige kledingshop kun je terecht voor alles op het gebied van motor- en casual kleding.
Over Big Rivers

Over Big-Rivers

Onze motorfietstechnici zijn geschoold volgens het trainingsprogramma van de Harley-Davidson University.