The Bridge Chapter

The Bridge Chapter

The Bridge Chapter-Holland

Algemeen
The Bridge Chapter - Holland is een Harley Owners Group Chapter dat in 1997 in Arnhem opgericht is met het toenmalige Harley World Arnhem als sponsoring dealer. Onze naam danken we natuurlijk aan de John Frost brug in Arnhem bekend van de 'Slag om Arnhem' tijdens de tweede wereldoorlog. Met de verhuizing van onze dealer naar Apeldoorn is het chapter uiteraard mee verhuisd en hebben we in Apeldoorn een mooie tijd doorgemaakt. Nadat in 2008 Harley World in Apeldoorn zijn deuren sloot, zijn we, noodgedwongen, een tijdje een dealerloos chapter geweest. Sinds de feestelijk opening van Big-Rivers Harley-Davidson op 26 februari 2010 heeft ons chapter een nieuw onderkomen. Vanaf begin 2010 heeft The Bridge Chapter - Holland zijn nieuwe uitvalsbasis aan de Muskushouwsestraat 32, 6666 MC in Heteren.

Activiteiten
Ons chapter bestaat uit Harley-Davidson enthousiastelingen in alle soorten en maten die graag hun hobby delen met gelijkgestemden. We doen dit ondermeer door regelmatig "Ride-outs" te organiseren.
Deze Ride-outs kunnen gekoppeld zijn aan de koopzondag van onze Sponsoring Dealer en worden dan ook op de website geplaatst. De andere Ride-Outs zijn te vinden op de agenda van onze website. Daarnaast kunnen er in de zomermaanden op een aantal woensdagen halverwege de maand ook nog avondritten georganiseerd worden.
Ook worden er elk jaar door wisselende groepen chapter leden verschillende internationale evenementen bezocht zoals de Benelux en European HOG Rallies maar ook de European Bike Week in Faak am See is een populaire bestemming. Tenslotte hebben we nog onze maandelijks clubavonden op elke laatste vrijdag van de maand. Dit kunnen avonden zijn met een thema waarbij je kunt denken aan Techniek, EHBO, Ride-out Safety of Geschiedenis maar, het kan ook gewoon een gezellige avond met een drankje, een hapje of soms een Barbeque zijn.

Lid worden?
Misschien ben je al eens mee geweest op een Ride-out of gewoon enthousiast geworden tijdens het bezoeken van deze website en wil je direct lid worden? Dat kan!
Ons Chapter is een officieel Harley Owners Group chapter en daarom is het lidmaatschap van de HOG een voorwaarde om lid van ons chapter te kunnen worden.

The Bridge Chapter kent 2 verschillende lidmaatschapsvormen:
- Full Membership, bedoeld voor zelf rijdende leden, gekoppeld aan een Full of Associate HOG Membership. Kosten : € 37,50 p/jr
- Sponsor Membership, speciaal in het leven geroepen voor de vaste duo's. Kosten € 20,00 p/jr

Lid worden van ons Chapter? download hier het inschrijfformulier! http://www.bridge-chapter.nl/x_library/14647296495481b9b1cf060.pdf

Nog geen HOG lidmaatschap? Klik hier!

Voor meer informatie bezoek onze website: http://www.bridge-chapter.nl/index.php?action=home

Meer over Over ons

The Bridge Chapter

Investeer in je plezier en sluit je aan bij het Harley Owners Group Chapter voor de regio Gelderland.
Vitesse

Vitesse

Big-Rivers sponsort Vitesse-arend Hertog

Shop

In onze gezellige kledingshop kun je terecht voor alles op het gebied van motor- en casual kleding.
Over Big Rivers

Over Big-Rivers

Onze motorfietstechnici zijn geschoold volgens het trainingsprogramma van de Harley-Davidson University.