Custom parts

Custom parts

Custom parts

Design by Big-Rivers

Sinds kort biedt Big-Rivers Harley-Davidson een nieuwe dienst aan met betrekking tot de afdeling Parts and Apparels. Dit omdat wij altijd op zoek zijn naar speciale mogelijkheden en uitdagingen. Vanaf heden voorzien we namelijk ook in zelfontworpen onderdelen die met een 3D tekenprogramma tot stand komen; Design by Big-Rivers. Deze nieuwe ontwikkeling geeft ons de mogelijkheid de klant nog beter tegemoet te komen in zijn/haar wensen en onze betrouwbare service verder te versterken.

Inmiddels is het productieproces in volle gang en zijn er met succes al een aantal onderdelen tot stand gekomen bij Big-Rivers Harley-Davidson dankzij deze geavanceerde techniek. De volgende onderdelen zijn door ons geproduceerd:

FXS Blackline handlebar conversion kit

Door montage van onze conversion kit is het mogelijk om conventionele risers en sturen te monteren op een Blackline. Omdat de speedometer verplaatst moet worden is een speciale ophanging ontworpen. Voor meer info, klik hier.

 

Reverse kit CVO 2013 modellen

Vanwege de nieuwe type koppelingshuizen is het tot op heden niet mogelijk geweest om hier een achteruit versnelling op de monteren. Ook hiervoor hebben we een product ontwikkeld om dit wel mogelijk te maken.

 

FLD Switchback Heel Shifter

Om de Switchback als echte tourmotor nog comfortabeler te maken kunnen we bij Big-Rivers Harley-Davidson jouw Switchback uitvoeren met een hak- schakelinrichting. De Touring-modellen zijn al jarenlang uitgerust met de bekende heel/toe shifter en daarom hebben we dit nu ook voor de Switchback ontwikkeld. Voor meer info, klik hier.

Fat Bob style headlamp voor Street Bob, Super Glide en Wide Glide modellen

Om jouw motor uit te rusten met de dikke dubbele koplamp, hebben wij en bracket ontworpen wat deze customizing mogelijk maakt. 

LED voor Softail Breakout modellen

Customize jouw Softail Breakout met dit speciale achterlicht. Het LED achterlicht bevat het achterlicht, remlicht en knipperlicht functie. Door het verwijderen van de knipperlichten creëer je een mooie "cleane look". Het monteren van een sidemount kentekenplaathouder is een must, het verlagen van de achterzijde en monteren van smoked knipperlichtglazen aan de voorzijde zijn een nieuwe optie!

Custom parts

Custom Parts voor montage van bijzondere accessoires of onderdelen. We zijn in staat zelf onderdelen te maken en/of eventueel te verbeteren. Heb je speciale wensen? Vraag naar de mogelijkheden!

Hier vind je enkele voorbeelden van succesvolle montages:

Nieuwe drukplaat voor een koppelingshuis;

 

Aluminium steun voor een bijzondere accessoire (incl. verlichting);

Bekijk onze complete fotogalerij!

Meer over Onderdelen & Kleding

Casual

Casual kleding

Bij Harley® gaat het niet enkel om het rijden. Het gaat om een attitude.
Motorkleding

Motorkleding

Denk bij Harley-Davidson-motorkleding aan rijbroeken, jassen, helmen en handschoenen.
MotorClothes

MotorClothes

Denk bij Harley-Davidson-motorkleding aan rijbroeken, jassen, helmen en handschoenen.

test image description block

test