Vind de rebel in jezelf met de nieuwe Harley-Davidson Black Label-kledingcollectie

Vind de rebel in jezelf met de nieuwe Harley-Davidson Black Label-kledingcollectie

Black Label

Lentecollectie combineert authentieke motor-coolness met de nieuwste trends

Harley-Davidson introduceert zijn nieuwe Black Label-kledingcollectie. Deze is ontworpen voor de nieuwe, avonturistische generatie die houdt van stijl, stoer en comfortabel. De collectie biedt een subtiele, minimalistische look en feel.

De producten in de Harley-Davidson Black Label-collectie zijn eenvoudig en modern, maar behouden tegelijkertijd de legendarische uitstraling van Harley-Davidson: de wereld is er niet alleen om in te leven, maar ook om te ontdekken en te ervaren.

Harley-Davidson Black Label-lentecollectie: minimalistische details en iconisch design

Voortbordurend op de eerdere successen breidt de collectie uit met hedendaagse,  baanbrekende designs. Het leer, metaal, rubber en de iconische symbolen van de lentecollectie voor mannen zijn gebaseerd op het DNA van Harley-Davidson. Het knallend oranje staat in scherp contrast met de bekende Harley-uitstraling. Draag het Washed Lambskin Leather Jacket met een unieke gewaxte afwerking en creëer een unieke, nonchalante look.

Creëer je eigen stijl met de lentecollectie voor vrouwen. De verschillende materialen, texturen en opdrukken in de nieuwe collectie vertalen een authentieke motorlook naar eigentijdse kleding, tanks, hoodies, knits en geweven tops. De collectie bestaat uit een complete lijn van kleding en accessoires met kleine badges en emblemen, die het rebelse, dynamische karakter van Harley-Davidson uitstralen. Toon je onafhankelijkheid met het Overdyed Goatskin Leather Biker Jacket dat een onderscheidende blauwgroene basiskleur heeft, overgeverfd met zwart, en zo zorgt voor de kenmerkende klassieke afwerking.

Bekende producten, zoals de vintage Iconic Tee-selectie, zijn nu ook in de seizoenscollecties beschikbaar voor zowel vrouwen als mannen, in V-hals-, ronde hals-, muscle Tee- en Tanktop-versies. De graphics zijn geïnspireerd op neonlichten, color-stained graphics en adelaariconen.

Alle items zijn te koop bij lokale Authorized Harley-Davidson Dealers.

Voor meer informatie over de collectie: www.Harley-Davidson.eu/motorclothes.

Meer over Nieuws

NEW ROAD KING SPECIAL

NEW - ROAD KING SPECIAL

Heers over het asfalt met de agressieve en krachtige performance van het gloednieuwe Milwaukee-Eight® motorblok.

Nieuw Milwaukee-Eight-motorblok drijft verbeterde touring-ervaring aan

Nieuwste Harley Big Twin levert meer performance, brandstofbesparing en comfort.

Harley Davidson presenteert krachtige nieuwe Touring-motoren

H-D introduceert het Milwaukee-Eight-motorblok, haar 9de Big Twin, en nieuwe vering op de 2017-modellen.

Harley-Davidson stelt XG750R Flat-Track-racer voor

Nieuwe Flat-Tracker op basis van Street 750 vervangt XR750