Harley-Davidson Benelux en Make-A-Wish vervullen samen wensen

Harley-Davidson Benelux en Make-A-Wish vervullen samen wensen

H.O.G.® Benelux, een onderdeel van Harley-Davidson® Benelux bv, is een partnership aangegaan met Make-A-Wish® om een bijdrage te leveren aan de vervulling van de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte. De Harley Owners Group® (H.O.G.) Benelux organiseert gedurende dit motorseizoen diverse evenementen om geld in te zamelen. Dit leidt uiteindelijk tot de overhandiging van een cheque aan Make-A-Wish. Het doel is om samen in ieder geval drie zieke kinderen in de Benelux een onvergetelijke dag te bezorgen. Make-A-Wish zet zich sinds 1980 in voor kinderen met een levensbedreigende ziekte door het vervullen van hun liefste wens. Op dit moment is Make-A-Wish International actief in meer dan dertig landen, waaronder in Nederland, België en Luxemburg.

 “De H.O.G. Benelux Charity steunt elk jaar één specifiek goed doel. Dit jaar viel onze keus op Make-A-Wish. De kick-off van het partnership vond plaats tijdens World Wish Day op 29 april 2015 in Sint-Niklaas in België, waar de wens van 25 kinderen in vervulling ging. Harley-Davidson en Make-A-Wish vinden elkaar in beleving. Motorrijders hebben een passie voor avontuur op de bike. Kinderen beleven dankzij Make-A-Wish een dag om nooit te vergeten. Dat wij via deze samenwerking ons steentje kunnen bijdragen, vinden we geweldig. En we hopen uiteraard tegen het einde van dit jaar een mooie cheque te kunnen overhandigen”, zegt Liza van Hernen, H.O.G. & Consumer Experience Manager bij Harley-Davidson Benelux.

Om de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling te kunnen laten gaan, zijn we afhankelijk van de bijdragen van partijen als Harley-Davidson Benelux. We zijn dan ook zeer blij dat we dankzij deze samenwerking die kinderen een onvergetelijke dag kunnen laten beleven – misschien wel op een Harley-Davidson”, zegt Rende Oudhof van Make-A-Wish Nederland.

De Harley Owners Group is de grootste, fabrieksgesponsorde vereniging van Harley-Davidson-eigenaren en -enthousiastelingen ter wereld met meer dan een miljoen leden, van wie zo’n 120.000 in Europa en ongeveer achtduizend in de Benelux. De H.O.G. is onderverdeeld in verschillende regionale Chapters verbonden aan de officiële Harley-Davidson-dealer, waarvan er wereldwijd ongeveer 1.400 bestaan – 26 in de Benelux. De activiteiten die een H.O.G. Chapter organiseert, passen in een familiegerichte filosofie. Make-A-Wish betrekt in haar organisatie van de vervulling van de wens van het kind ook altijd de gehele familie. Dit jaar organiseren de regionale H.O.G. Chapters in de Benelux diverse evenementen en inzamelingsacties. Daarnaast vonden er al internationale acties plaats tijdens de Benelux H.O.G. Rally in Mons en tijdens het World Ride Weekend op 27 en 28 juni 2015. De Chinese Auction tijdens het rallyweekend bracht 890 euro op en de donatie van tien eurocent per kilometer tijdens de World Ride leverde in totaal 1.724,40 euro op.

 

Meer informatie vindt u op www.hogbenelux.com.

Meer over Nieuws

NEW ROAD KING SPECIAL

NEW - ROAD KING SPECIAL

Heers over het asfalt met de agressieve en krachtige performance van het gloednieuwe Milwaukee-Eight® motorblok.

Nieuw Milwaukee-Eight-motorblok drijft verbeterde touring-ervaring aan

Nieuwste Harley Big Twin levert meer performance, brandstofbesparing en comfort.

Harley Davidson presenteert krachtige nieuwe Touring-motoren

H-D introduceert het Milwaukee-Eight-motorblok, haar 9de Big Twin, en nieuwe vering op de 2017-modellen.

Harley-Davidson stelt XG750R Flat-Track-racer voor

Nieuwe Flat-Tracker op basis van Street 750 vervangt XR750