7.000 euro voor Make-A-Wish

7.000 euro voor Make-A-Wish

7.000 euro voor Make-A-Wish

7.000 euro voor Make-A-Wish dankzij maandenlange inzet Harley Owners Group Benelux

Rijswijk, 17 december 2015 -­ Begin 2015 ging de Harley Owners Group® (H.O.G.) Benelux, een onderdeel van Harley-Davidson® Benelux bv, een partnership aan met Make-A-Wish. Het doel: een bijdrage leveren aan de vervulling van de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Om dit te realiseren, organiseerden H.O.G. Benelux en de regionale Chapters het afgelopen motorseizoen diverse evenementen om geld in te zamelen. Met enige trots overhandigden H.O.G. Benelux en Harley-Davidson Benelux het resultaat van hun maandenlange inzet ­ een cheque van 6.846,10 euro ­ aan Make-A-Wish.
 
Het bedrag werd onder andere ingezameld tijdens twee Open House Weekends, een Street Party en een Charity Run, en door het bakken van wafels en het organiseren van barbecues. Tijdens deze activiteiten ­ die passen binnen de familiegerichte filosofie van de H.O.G. ­ werkten alle Benelux Chapters fanatiek samen om hun gezamenlijke doel te realiseren: zieke kinderen in de Benelux een onvergetelijke dag bezorgen. De overhandiging van de cheque vond plaats tijdens de jaarlijkse vergadering van bestuursleden van alle Benelux H.O.G. Chapters in Rockanje, Nederland. Rende Oudhof, Accountmanager van Make-A-Wish Nederland, nam de cheque in ontvangst en gaf een presentatie over Make-A-Wish en de acties die de stichting organiseert. 
 
"Voor kinderen met een levensbedreigende ziekte bestaat het leven vaak uit angst, zorgen en ziekenhuisbezoeken. Om te zorgen dat deze kinderen weer even kind in plaats van patiënt kunnen zijn, vervullen wij hun liefste wensen. Daarvoor zijn we afhankelijk van de bijdragen van partijen als Harley-Davidson Benelux. We zijn ontzettend blij dat we kinderen dankzij deze samenwerking een onvergetelijke dag kunnen bezorgen ­ misschien wel op een heuse Harley-Davidson", aldus Oudhof.
 
Liza van Hernen, H.O.G. & Consumer Experience Manager bij Harley-Davidson Benelux:
"Naast het genieten van een gezamenlijke passie ­ Harley-Davidson-motoren ­ vindt de H.O.G. het erg belangrijk om de club te gebruiken voor positieve doeleinden. Daarom steunt de H.O.G. Benelux Charity elk jaar één speciaal goed doel, en dit jaar viel onze keuze op Make-A-Wish. Harley-Davidson en Make-A-Wish vinden elkaar in beleving. Motorrijders hebben een passie voor avontuur op de bike, en kinderen beleven dankzij Make-A-Wish een dag om nooit te vergeten. We vinden het geweldig om via deze samenwerking ons steentje bij te dragen en hebben daarom besloten Make-A-Wish ook in 2016 te steunen."
 
###
 
Over H.O.G. en Make-A-Wish
De Harley Owners Group is de grootste, fabriekgesponsorde vereniging van Harley-Davidson-eigenaren en -enthousiastelingen met wereldwijd meer dan één miljoen leden, van wie zo¹n 120.000 in Europa en ongeveer achtduizend in de Benelux. De H.O.G. is onderverdeeld in verschillende regionale Chapters die zijn verbonden aan de officiële Harley-Davidson-dealer. De H.O.G. steunt elk jaar een goed doel naar keuze. De kick-off van de samenwerking met Make-A-Wish vond plaats tijdens World Wish Day op 29 april 2015 in Sint-Niklaas in België. Meer informatie vindt u op www.hogbenelux.com.
 
Sinds 1980 zet Make-A-Wish zich in voor kinderen met een levensbedreigende ziekte door het vervullen van hun liefste wens, waarbij altijd de gehele familie wordt betrokken. Op dit moment is Make-A-Wish International actief in meer dan dertig landen, waaronder Nederland, België en Luxemburg. Meer informatie over Make-A-Wish International vindt u op www.worldwish.org/en
 
Over Harley-Davidson Motor Company

Harley-Davidson, Inc. is de moedermaatschappij van de groepsmaatschappij die handel drijft als Harley-Davidson Motor Company en Harley-Davidson Financial Services. De Harley-Davidson Motor Company produceert cruiser en custom motorfietsen en toermotorfietsen. Harley-Davidson Motor Company biedt een volledig gamma van motoronderdelen, accessoires, motorkleding en algemene artikelen. Harley-Davidson Financial Services, Inc. verleent financiering aan groot- en detailhandels en levert verzekeringsproducten aan Harley-Davidson-dealers en -klanten. Ga naar www.harley-davidson.be voor meer informatie.
 
Voor meer informatie neem contact op met:
Harley-Davidson Benelux

Anna Marie Deary, Marketing Manager
T: +31 (0)70 757 4905
E: Anna-Marie.Deary@harley-davidson.com
 
LVTPR

Luc Gyzels

T: +32 (0)2 474 17 40

E: Harley-Davidson@lvtpr.com

Meer over Nieuws

NEW ROAD KING SPECIAL

NEW - ROAD KING SPECIAL

Heers over het asfalt met de agressieve en krachtige performance van het gloednieuwe Milwaukee-Eight® motorblok.

Nieuw Milwaukee-Eight-motorblok drijft verbeterde touring-ervaring aan

Nieuwste Harley Big Twin levert meer performance, brandstofbesparing en comfort.

Harley Davidson presenteert krachtige nieuwe Touring-motoren

H-D introduceert het Milwaukee-Eight-motorblok, haar 9de Big Twin, en nieuwe vering op de 2017-modellen.

Harley-Davidson stelt XG750R Flat-Track-racer voor

Nieuwe Flat-Tracker op basis van Street 750 vervangt XR750